Fotografie, Muziek

24 April 2022 / Karin de Jonge + Robbert Suilen

Karin de Jonge
Fotografische veelvraat

Karin houdt van taal. Maar als woorden tekortschieten, is er gelukkig nog beeld. En beelden maakt ze! Van jongs af aan fotografeert ze met veel passie.
De laatste jaren is ze steeds vaker in de natuur te vinden. Bij (inter)nationale natuurfotowedstrijden valt ze regelmatig in de prijzen. Foto’s van haar zijn gepubliceerd in Roots Magazine, in Zoom en in Limburgs Landschap.

Karin probeert de “raakfactor” in beeld te brengen, waarbij het onderwerp niet eens veel uitmaakt, want verwondering en ontroering vind je overal. Ze heeft een eigen visie op fotografie ontwikkeld, waarover ze je graag van alles wil vertellen.

Benieuwd? Kom luisteren, kijken en een stukje meewandelen!

 

Robbert Suilen
Muzikale allrounder

Geboren in een muzikaal nest. Door onder andere zijn liefde voor interactie en improvisatie, gekozen voor de studie Jazz zang aan het conservatorium in Amsterdam. Als zanger, gitarist, docent en componist is Robbert een allrounder in de muziekwereld. Het liefst zou Robbert zien dat er niet meer in stijl hokjes gedacht wordt, muziek is muziek.

‘Songs from the garden’ is het debuutalbum van het trio Wander, waarmee hij momenteel op tournee is.  Ook begeleidt hij bands bij ScratchJazz, een project waarin jonge, Venlose muzikanten kennismaken met jazz.

Benieuwd wat Robbert nog meer voor muzikale plannen heeft? Kom luisteren.
foto: Peter de Ronde